Alabama

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Alabama

Ingatlan eladó Alabama.

Az Alabama az északi határokat Tennessee-el, délen Floridával és a Mexikói-öbölgel, nyugaton a Mississippel és Keleten Grúziával.

A 2018 jövedelmező év volt az ingatlanpiac egész országában. A legtöbb állam támogatta a jobb gazdaság és magasabb bérek kombinációját.

Birmingham a legjobb hely, ahol Alabamaban eladó ingatlanot vásárolhat. Birmingham városa a fenséges Appalachi-hegység lábánál fekszik. Jefferson megye állam és megyéi legnépesebb városa.

Ez volt az egyetlen város a világon, amelynek három eleme volt az acélgyártáshoz, amely mészkő, szén és vasérc. Az elmúlt 40 év alatt a Birmingham a mai nagy iparágak, például az építőipar, a szolgáltató bankok, a kiadói és az orvosi kutatás fontos központává vált. Nem csoda, hogy a város elnyerte a mágikus város nevét.

Birmingham a legjobb hely az Alabama államban élni, és nagyon jó hely az Alabamában eladó ingatlan megvételére. Van egy élénk belváros, egy növekvő közösség és világszínvonalú éttermek, amelyek kivételes étkezési élményeket kínálnak a helyiek és a turisták számára egyaránt.

Ha még mindig alacsony kockázatú és stabil ingatlanpiacot keresel. Az Alabamában értékesített legtöbb ingatlan ára 80 000 és 100 000 dollár között van.

Ez az árkategória népszerű hely a befektetők számára, akiknek minden szintjén tapasztalatuk van. Ha szeretnél ingatlanvásárlást vásárolni Birminghamben?

A Montgomery ingatlanpiac az Egyesült Államok egyik legjobbja. A város alacsony munkanélküliségi ráta. Ez egy bérlakás. Az életköltség 5% -kal alacsonyabb, mint az amerikai átlag. Montgomery ingatlanpiaci trendjei az átlagos eladási ár évente 3% -kal, az átlagos bérleti díj 3% -kal növekedtek. A montgomeri ingatlanpiaci trendek a medián lakások értékesítésének 3% -os növekedése az elmúlt évben.

A montgomeri ingatlanpiac egyik leggyakoribb lakóingatlanja a családi házak, amelyek a város lakóegységeinek 69,62% -át teszik ki. Más típusú házak a Montgomery ingatlanpiacon dominálnak, magas színvonalú apartmanok vagy apartmanok (18,06%), duplex lakások, lakások vagy egyéb kisebb társasházak (7,00%) és néhány teraszos ház és egyéb, mellékletek (3,12%).

Az Alabama áron eladott ingatlan átlagára mindössze 83 000 dollár. Ez azt jelenti, hogy minimális időt vehet igénybe.

A lakásárak ebben az időben változatlanok, ezért nem tartja nagyra értékelőnek, de ne aggódjon attól a ténytől, hogy a következő akvizíció ára 10% -kal magasabb lesz. Montgomery Alabama ingatlan ma egy alku, és az ingatlan értékek valószínűleg stabilak maradnak.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 13625

Eladás Gazdasági épület, Alabama, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

79,773,228.06HUF
Eladás
Gazdasági épület

2200 m²
3 szoba 2 fürdő kívánatos nyugati Mobile. Otthont a University of South Alabama. Sok extrával, beleértve sarokban sok, 2 garázs és játszószoba (lehet ...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB